Sport

Radnički startuje za vikend

Novoosnovani fudbalski klub Radnički 1926 svoju prvu utakmicu trebalo bi da igra za vikend sa Djerdapom iz Golupca.

Na sastanku Braničevske okružne lige, doneta je odluka da se liga proširi sa 16 na 18 klubova. Mesto požarevačkog Mladog radnika, koji je odustao od svih takmičenja, zauzeo je novi klub iz Požarevca Radnički 1926.

Za predsednika ovog ranga takmičenja izabran je Milobran Milićević iz ekipe Napredak Veliko Crniće. Dok za komesare lige izabrani  su  Zoran Demić i Dejan Tošić.

Inače, kako je Boom 93 rekao predsednik kluba Slađan Stevič, prva ekipa je formirana, a od lige će se tražiti odlaganje utakmice prvog kola. Razlog je što na stadionu još uvek nije uključena električna energija.

Dug prema elektrodistributeru je oko 300.000 dinara, a grad bi u međuvremenu trebalo da nađe način da se izdvoje sredstva za namirenje duga.

Stević kaže da klub za sada nije dobio bilo kakva sredstva iz budžeta i da se trenutno finansira zahvaljujući sponzorima. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend