Sport

„Ralja Intergalaktik“ pobednik turnir „3×3“ u Požarevcu

Na stadionu malih sprotova Sportskog centra Požarevac održan je četvrti po redu turnir u basketu 3x3.

U konkurenciji seniora prvo mesto osvojila je ekipa „Ralja Intergalaktik“. Njima je pripala nagrada od 100 000 dinara i direktan plasman na završni turnir koji će se u avgustu održati u Beogradu. Drugo mesto pripalo je ekipi Olimpa takođe iz Beograda i oni su osvojili novčanu nagradu u iznosu od 20 000 dinara i opremu Košarkaškog saveza Srbije.

U konkurenciji juniora turnir je osvojila ekipa „Pink taksi“ iz Kragujevca. Oni su pobedom na turniru izborili direktan plasman na finalni turnir kao i novčani iznos od 16 000 dinara. Drugo mesto osvojila je ekipa „Armagedon“ iz Požarevca. Njima je pripala novčana nagrada od 4 000 dinara kao i oprema Košarkaškog saveza Srbije.

Na ovogodišnji turnir prijavile se 33 ekipe u svim kategorijama.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend