Sport

Rezultati i bez uslova za vežbanje

Na nedavnom završenom trofeju "Beograda" gimnastički klub "Zvezda" iz Požarevca je osvojila treće mesto.

Požarevljanke su se takmičile u kategoriji predselekcija, kao i kategoriji prvih selekcija. Tim koji se takmičio u predselekcijama činile su Nataša Mitić, Lana Djurić i Katarina Marković, dok su u prvim selekcijama nastupile Jana Petković i Anastasija Simonović. U predselekcijama, požarevačka ekipa „Zvezda“ osvojila je 3 mesto u plasmanu, dok su takmičarke u prvoj selekciji ostvarile zapažene rezultate.

Treba napomenuti da je ovo veliki uspeh za mlad gimnastičarski tim iz Požarevca, s obzirom da vežbaju bez gimnastičkih sprava.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend