Sport

Rezultati nižih fudbalskih liga

Za vikend odigrano je 10. kolo Podunavsko – šumadijske zone, kao i 13.kolo Braničevske okružne lige.

Rudar Stamnica je kao domaćin savladala OFK Napredak iz Markovca minimalnim rezultatom 1:0, dok je lider prvenstva, RSK Rabrovo, nastavio krupnim koracima da korača ka ulasku u viši rang takmičenja. RSK je kao gost slavio ekipi Karađorđa iz Topole. VGSK-a i Udarnik iz Lozovika su podelili bodove u efikasnoj utakmici koja je završena 2:2. Zviž je na gostovanju Mladom borcu iz Velikog Orašja takođe remizirao, a meč je završen rezultatom 1:1. Petar Dobrnjac iz Dobrnje je kao domaćin u efikasnoj utakmici osvojio tri boda, pobedviši Homoljac iz Žagubice sa 4:3.

Kada je reč o Braničevskoj okružnoj ligi, i ovo kolo je ispoštovalo tradiciju raspoloženih strelaca. Požarevački Železničar je ubedljivo savladao Trgovački iz Petrovca na Mlavi sa 4:0, dok je Rudar iz Kostolca na gostovanju Obiliću iz Živice savladan sa 1:0. Jedinstvo iz Ljubinja je ubeležilo tri nova boda nakon pobede protiv ekipe Mlave iz Malog Laola sa 2:0. Sloga iz Burovca je sa 3:2 bila bolja od Borca iz Klenovnika, dok je Đerdap kao domaćin sa 2:1 slavio protiv ekipe Borca iz Žabara. U ovoj ligi zalutalo Makce je na svom terenu poraženo sa 4:1 od ekipe Omladinca iz Šetonje. Ubedljivi lider ovog prvenstva, Pomoravlje, je ipak slavio u tesnom meču protiv ekipe Budućnosti iz Vezičeva sa 3:2. Polet iz Suvog Dola je kao domaćin slavio sa 3:1 protiv ekipe Rudara iz Krepoljina.

 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend