Sport

Ribnica preslišala Požarevljane

Lako, ubedljivo, pred samo 200 gledalaca, Ribnica je po treći put ove sezone pobedila Mladi radnik.

Pitanje pobednika u ovom meču nije ni postojalo. U prvom setu domaći su se prosto poigravali sa nejakim gostima, sve vreme imali od četiri do šest poena prednosti i uvodni deo igre rutinski rešili u svoju korist.

Mladi radnik je otresitije počeo drugi set. Povleli su puleni Dragana Bonića sa 6:3, ali se na prvi tehnički tajm-aut ipak otišlo sa vođstvom domaćina 8:7. Novi trzaj gostiju usledio je sredinom seta, kada su smanjili prednost Ribnice na 14:13, ali posle tajm-auta Boška Mačužića „musketari“ su zaigrali kao u transu i ostavili goste na samo 16 poena.
Još ubedljivije je izgledao treći set u kome su Požarevljani na drugom tehničkom tajm-autu imali samo šest poena, a tada je strateg domaćin iskoristio priliku i šansu pružio i rezervistima sa klupe

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend