Sport

RK Vojvodina gostuje u Kostolcu

Rukometaši Vojvodine danas igraju u Kostolcu protiv domaćeg Rudara utakmicu 5. kola prvenstva Srbije.

Novosađani ističu da težak meč koji su u subotu igrali u okviru Kupa EHF protiv Balatona neće uticati na to da ostvare cilj u Kostolcu, gde je pobeda jedina opcija.

„U svakoj utakmici idemo na pobedu. Ako se kod nekih naših rukometaša primeti umor, neće biti problema, jer imamo dužu klupu i na svakoj poziciji u timu po dvojicu igrača približnih kvaliteta“ rekao je krilni igrač crveno-belih Vladimir Čupković.

Utakmica u Kostolcu počinje u 18h. Sat kasnije se u Kaću sastaju Jugović i Crvena zvezda.

Na tabeli trenutno vodi Vojvodina koja je jedina zabeležila sva četiri trijumfa na startu šampionata. S druge strane, Kaćani su pretposledni sa svega jednim osvojenim bodom.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend