Sport

Rudar lako sa Šamotom

Rudar iz Kostolca je, u okviru 6. kola Arkus rukometne lige, u Kostolcu ugostio tim Šamota iz Arandjelovca.

Kostolčani su posle dva vezana poraza su pokušali da protiv neugodne ekipe iz Arandjelovca osvoje nove bodove. Sigurnom igrom u odbrani i u napadu igrači Rudara su uspeli da nametnu igru od prvog minuta utakmice i zasluženo slavili sa 21:22.

Najefikasniji kod Kostolčana je bio Miloš Tica koji je postigao 7 golova. On je i proglašen za igrača utakmice. Kod ekipe Šamota 5. golova postigao je Jovan Milićević.

Posle utakmice trener Rudara Dragan Ajdačić je rekao da su utakmice protiv Šamota uvek bile neizvesne.

“Ovog puta smo odigrali znatno bolje. Pomalo smo se pribojavali ove utakmice pošto je gostima iz Arandjelovca bila dosta važna. Međutim imali smo za nijansu bolji realizaciju i boljeg golmana, tako da je to možda i presudilo”  istakao je Ajdačić.

U sledećem kolu ekipa Rudara putuje u Beograd gde će se sastati sa timom Crvene zvezde.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend