Sport

Rudar nerešeno sa Železničarem, Požarevac lako sa Kolubarom

U četvrtom kolu Play Out-a Super rukometne lige Srbije ekipa Rudara je pred svojim navikačima igrala 21:21 protiv Železničara iz Niša, dok je Požarevac na gostovanju u Lazarevcu savladao Kolubaru sa 36:17.

U neizvesnoj utakmici u Kostolcu ekipa Rudara je uspela da ostane neporažena. Trenutno je na drugom mestu Play Out tabele. U sledećem kolu Rudar putuje u Kuršumliju gde će igrati protiv Planinke.

Ekipa Požarevca rutinski je savladala Kolubaru. Požarevljani su se ovom pobedom učvrstili na trećem mestu. U sledećem kolu Požarevljani dočekuju ekipu Crvene Zvezde.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend