Sport

Rudar poražen na početku sezone

Rukometni klub Rudar i ove godine nastupa u najelitnijem rukometnom takmičenju u Srbiji. U prvom kolu Arkus lige Kostolčani su putovali u Pančevo gde su se sastali sa timom Dinama.

Ekipa Dinama je od početka meča držala rezultatsku prednost koju nije ispuštala do kraja utakmice. Utakmica je završena razultatom 33:26 u korist Dinama. Najraspoloženiji za igru u ekipu Rudara bio je Nenad Nedeljković koji je postigao 11 golova. U ekipi Dinama 7 golova postigao je Miloš Kostadinović.

U sledećem kolu ekipa Rudara će ugostiti tim Kikinde Grindex. Utakmica se igra u subotu 21. septembra od 21h u Hali sportova u Kostolcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend