Sport

Rudar poražen od Novog Pazara

Rukometna ekipa Rudara je u sklopu 4. kola Arkus lige u Kostolcu ugostila tim Novog Pazara.

Kostolčani su u dobrom rapoloženju ugostili ekipu Novog Pazara, pošto su na teškom gostovanju u Zrenjaninu uspeli da osvoje bod. Prvo poluvreme je proteklo u izjednačenoj igri obe ekipe. Ipak iskusnija ekipa Novog Pazara je uspela da povede pred kraj poluvremena i dobije ga sa 13:12.

U drugom poluvremenu ekipa Novog Pazara je iskoristla greške igrača Rudara pa je uspela da se rezultatski odlepi na 3 gola razlike. Kostočani nisu imali snage za preokret pa je Novi Pazar sa rezultatom 29:26 osvojio nova 2 boda u prvenstvu. Najefikasniji u ekipi iz Kostolca ponovo je bio Nenad Nedeljković koji je postigao 8 golova. U ekipi Novog Pazara 7 golova postigao je Dobrivoje Marković koji je proglašen za igrača utakmice.

Posle utakmice trener ekipe Rudara Dragan Ajdačić je rekao da su gosti iz Novog Pazara zasluženo osvojili bodove.

„Nama ostaje da se učimo na našim greškama. Jesmo da smo imali malih zdravstvenih problema, ali to ne umanjuje pobedu gostiju. Mi smo sami krvi za svoje greške, imali smo loš dan golmana i lošu odbranu. Gosti su to znalački iskoristili i to je presudilo da izgubimo ovu utakmicu“ istakao je Ajdačić.

Posle 4. odigrana kola ekipa Rudara nalazi se na 8 mestu na tabeli sa osvojena 3. boda. U sledećem kolu Kostolčani putuju u Leskovac gde će se sastati sa ekipom Dubočice 54.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend