Sport

Rudar u poslednjoj sekundi do boda u Zrenjaninu

Rukometni klub Rudar iz Kostolca je u 3.kolu Arkus lige putovao u Zrenjanin gde se sastao sa ekipom Proletera.

U neizvesnoj utakmici ekipa Rudara je uspela da se vrati sa bodom iz Zrenjanina. U neizvesnoj utakmici ekipe Rudara i Proletera bile su izjednačene i nijedna ekipa nije uspela da se rezultatski odlepi. U poslednjem minutu ekipa Proletera je uspela da postigne gol i da povede. Ipak u sledećem napadu igrači Rudara su uspeli da izbore sedmerac. Siguran sa 7 metara bio je Nenad Nedeljković koji je doneo bod Kostolčanima sa ovog teškog gostovanja.

Najefikasniji u ekipi Rudara bio je Miloš Tica koji je postigao 7 golova,  dok je u ekipi Proletera 10 golova Momir Rnić. Rnić je takođe proglašen za igrača utakmice.

Na konferenciji za medije trener Rudara, Dragan Ajdačić je rekao da njegova ekipa imala u nekim trenutcima više od igre.

„Imali smo trenutke gde smo mogli da rešimo utakmice u našu korist, ali zbog nekih sitnica i pada snage na kraju smo morali da spašavamo bod. Mislim da smo ovaj bod zaslužili“ istakao je Ajdačić.

U sledećem kolu ekipa Rudara će u Kostolcu ugostiti tim Novog Pazara. Utakmica je na programu u subotu od 19 časova.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend