Sport

Rudaru pobeda, Požarevcu poraz

U 7. Kolu Super rukometne lige Srbije ekipe Rudara iz Kostolca i MRK Požarevac zabeležili su polovičan uspeh. Rudar je savladao u Kostolcu ekipu Planinke iz Kuršumlije sa 30:28 dok je ekipa Požarevca pred svojom publikom poražena od Jugovića iz Kaća sa 34:31.

U Kostolcu  vidjena su dva različita poluvremena.  Ekipa iz Kuršumlije je agresivno krenula od prvog minuta i uz dobre intervencije golmana Tomića uspeli da dobiju prvo poluvreme sa 14:16. Odmor je prijao igračima Rudara koji su zaigrali agresivnije u napadu. Polako se topi prednost gostiju pa preko raspoloženih Petrovića i Lomića dovode Rudar u vodjstvo. Mirnom igrom u završnici ekipa Rudara dobija ovaj meč sa 30:28.

U Požarevcu publika je videla uspon i pad tima MRK Požarevac. Požarevljani su prvih 15 minuta utakmice dominirali u svim aspektima igra, ali ne shvatljiv pad pri kraj poluvremena igrači Jugovića koriste i rešavaju prvo poluvreme u svoju korist. Drugo poluvreme je donelo smušenu igru domaćina kako u odbrani tako i u napadu, a ekipa Jugovića to koristi i dobija utakmicu sa 34:31.

Posle odigranih 7. kola Rudar zauzima 5. mesto ne tebeli sa 7 osvojenih bodova dok je ekipa Požarevca deveta sa 4 osvojena boda. U 8. ekipa Rudara putuje u Kać gde će igrati protiv Jugovića, a Požarevac će na megdan beogradskom Partizanu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend