Sport

Rukometaši Požarevca otvaraju sezonu protiv ekipe Crvenke

Muški rukometni klub Požarevac večeras će odigrati prvu utakmicu u sklopu Super B lige Sever – Centar. Požarevljani će u Hali sportova ugostiti tim Crvenke iz istoimenog mesta.

Požarevljani su prošle sezone izborili opstanak u Super B ligi i ove godine su odlučili da podmlade igrački kadar i da sa novim trenerom pokušaju da naprave što bolji rezultat. Klub je angažovao Gorana Veselinovića, nekadašnji trener Novog Pazara, Radničkog iz Kragujevca kao i nekadašnji selektor kadetske i pionirske reprezentacije Srbije.

Nebojša Đokić, sportski director MRK Požarevac je za Boom93 rekao da je cilj kluba da napravi što bolji rezultat.

„Uprava kluba je procenila da sa Veselinovićem i sa ovogodišnjom mladom ekipom Požarevca, može da odgovori zahtevima prvenstva i to je da najmanje ostanemo u Super B ligi. Nadam se da ćemo u ovoj sezoni imati razumevanja od lokalne samouprave i ljudi koji vode sport u gradu i da podrže Muški rukometni klub Požarevac, jedan od najstarijih i najuspešnijih požarevačkih klubova“ naglasio je Đokić.

Utakmica 1. kola između MRK Požarevac i RK Crvenke igraće se večeras od 19h u Hali sportova u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend