Sport

Rukometašice Požarevca poražene pred domaćom publikom

Rukomtašice Požarevca su u 5. kolu Super B rukometne lige ugostile ekipu Zaječara 1949.

Požarevljanke su, posle poraza u Kučevu, krenule na pobedu protiv ekipe Zajčara. Uspele su Požarevljanke da početkom utakmice nametnu svoj tempo i veći deo poluvremena su vodile. Na odmor se otišlo rezultatom 14:12 u korist Požarevca. U drugom poluvremenu Požarevljanke su zaigrale još bolje i uspele da se odlepe na nekoliko golova razlike. Ipak posle time out-a Zaječara igračice ove ekipe su mnogo bolje odigrale u odbrani i palako su uspele da smanje razliku ekipe Požarevca. Na 10 minuta do kraja utakmice ekipa Zajčare uspeva da dođe do vođstva. Gostujuća ekipa je ovu prednost uspela da zadrži do kraja utakmice i zasluženo trijumfuje sa 30:27.

U ekipi ŽRK Požarevac 10 golova postigla je Olja Nikolić, dok u ekipi Zaječar 1949 10 golova postigla je Jelena Stekić. Za igračicu utakmice proglašena je Olja Nikolić iz ekipe Požarevac. U sledećem kolu Požarevljanke putuju u Vrbas gde će se sastati sa istoimenom ekipom.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend