Sport

Sa Kopaonika ka novim uspesima

Atletičari iz Požarevca na Kopaonikusu se se spremali za naredna takmičenja. Pripreme su iskoristili i da učestvuju na Međunarodnoj brdsko planinskoj trci.

Pripreme su trajale od 06. do 14. avgusta, dok su  stariji juniori Aleksandar Ilijevski, Marko Milovanović i Marko Ničić  proveli na pripremama 22 dana, dok je mlađi junior Stefan Stanković bio je na pripremama sa reprezentacijom u Kragujevcu.

Glavni problem, kako kažu u Atleskom Klubu Požarevac, što Požarevac ne poseduje atlestku stazu, pa su prinudjeni da treniraju na hipodromu. Atletičari su jedni od najuspešnijih kolektiva u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend