Sport

Šampion lako do pobede nad Požarevljanima

U poslednjem kolu regularnog prvenstva u Super odbojkaškoj ligi Srbije ekipa Mlaog radnika putovala je Novi Sad gde se sastala sa aktuelnim šampionom države ekipom Vojvodine.

Novosađani su lako došli do pobede nad ekipom Mladog radnika. Rezultat utakmice bio je 3:0 (25:17, 27:25, 25:18) u setovima. Najefikasniji u timu Mladog radnika bio je Tomo Micić koji je postigao 16 poena dok je u ekipi Vojvodine 19 poena postigao Aleksandar Blagojević.

U prvom kolu mini lige od 1 – 6 mesta Požarevljani će putovatu u Beograd gde će se po četvrti put ove sezone sastati sa ekupom Partizana.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend