Sport

Sava Lešić: Požarevac nikada neću zaboraviti

Košarkaški reprezentativac Sava Lešić je na okupljanu reprezentacije Srbije rekao da je u Požarevcu napravio svoje prve košarkaške korake.

„Trenirao sam 7 ili 8  godina košarku i sam grad i Košarkaški klub Požarevac su sigurno zaslužni i dosta su mi pomogli u mom razvoju i u daljoj karijeri“ rekao je Lešić.

Lešić je takođe rekao da njega i reprezetantivca Iliju Đokovića vežu lepe uspomene za sam grad Požarevac.

„Ja Požarevac doživljavam kao svoji drugi dom, posle Knina. Ja sam u ovom gradu odrastao i napravio svoje prve košarkaške korake i baš me vežu lepe uspomene“ naglasio je Sava Lešić.

On se takođe osvrnuo i na očekivanja za predstojeće kvalifikacione utakmice reprezentacije Srbije.

„Utakmica protiv Nemačke biće siguno jedna od težih u ovom delu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Nemci imaju dobre igrače koji pokrivaju sve pozicije i sigurno će ovo biti novi izazaov za nas. Mi smo reprezentacija Srbije,  nema kalkulacija i moraćemo da pobedimo kako znamo i umemo.“  rekao je Sava Lešić.

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće u 23. februara u Franfuktu sa reprezentacijom Nemačke, dok će se dva dana kasnije u Beču sastati sa reprezentacijom Austije.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend