Sport Sport

Savo Milošević i čelnici Fudbalskog kluba Partizan u poseti Požarevcu

U svečanim salonima gradskog zdanja u Požarevcu upriličen je prijem za članove uprave FK Partizan, trenera prvog tima Savu Miloševića kao i za članove udruženje navijača Partizana 012 iz Požarevca.

Gradonačelnik Požarevca, Bane Spasović je rekao da mu je drago što je grad domaćin predstavnicima jedne od najveće sportske porodice u ovom delu Evrope.

„Nivo organizovanosti koji Fudbalski klub i društvo Partizan koji unapredjuju više od sedam decenije je nešto što i ova lokalna samouprava može primeniti u nekim segmentima. Taj pelcer uspešnosti preuzelo je i požarevačko udruženje navijača Partizana iz Požarevca“ rekao je Spasović.

Srđan Savić, član upravnog odbora udruženja navijača Partizana iz Požarevca kazao je da ovo udruženje okuplja više od 300 članova. On je istakao da je udruženje protekle godine organizovalo više od 20 sportskih i humanitarnih akcija. Savić je istakao da se nada da će saradnja između udruženja navijača i Sporskog društva Partizan biti još bolja.

Član Upravnog odbora FK Partizan prof. dr. Zoran Rajić je istako da klub Partizan i navijači ovog kluba trebaju da pokažu da da su bolji i da ih ima sve više.

Savo Milošević, trener prvog tima FK Partizan poželeo je udruženju navijača Partizana iz Požarevca da i dalje rastu.

„Popilarizacija navijača Partizana i sve što je fudbalski klub uradio u predhodnih godinu dana čine jedan ogroman posao. Videli ste da smo imali 22 000 klinaca protiv AZ Alkmara i mislim da su to mogle da urade još 2, 3 kluba u svetu. Kada su teška vremena, istorijski, tada se rađaju pravi ljudi. Samo u teškim momentima i teškim situacijama može da se iskristališe pravi kvalitet i prave vrednosti.Partizan prolazi kroz velika iskušenja, kao klub, poslednji 4,5 godina.  Poslednjih godinu dana smo pokazali da možemo protiv dosta stvari i da možemo da budemo jači od dosta stvari. Ja Vas uverevam da sve ovo što smo uradili samo je jedan mali deo i dobra baza i osnova za ono što ja lično verujem može da bude ekipa i klub Partizan“ rekao je Milošević.

Posle prijema upriličena dodela članskih karata najmladjim navijačima Partizana. Članske karte uručili su Nemanja Miletić i Aleksandar Lutovac.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend