Sport

Senad Marić novi predsednik FK Mladi radnik 1926

Na vanrednoj održanoj Skupštini fudbalskog kluba Mladi radnik 1926 za novog predsednika Upravnog odbora izabran je Senad Marić. Vanredna sednica Skupštine kluba sazvana je nakon što je dosadašnji predsednik Đorđije Bojatović podneo ostavku na tu funkciju.

Senad Marić na prijemu u gradskom zdanju, koji je održan nakon Skupštine kluba, se zahvalio predhodnom predsedniku kluba što je doprineo stabilzaciji kluba.

„Obećavam da će igrački kadar biti najmanje 95 odsto iz našeg regiona. Trudićemo se da omladinski pogon podignmo na što viši nivo jer je „Mladi radnik“ bio poznat po školi fudbala“ naglasio je Marić.

Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca istakao je da mu se dopada ideja da klub čine igrači iz Požarevca i okoline.

„Lokalna samouprava pomaže sve sportske klubove, izdvajamo značajna sredstva, ali moram da izdvojim da je FK „Mladi radnik“ sportska institucija po kojoj je Požarevac poznat. „Mladi radnik“ je svojevremeno bio i superligaš i očekujem od rukovodstva da u narednih pet  godina to ponovi. Imamo sportske kapacitete, mlade talente, i ako se oslonimo na svoje snage i domaćine, privrednike našeg grada, smatram da ćemo zajedno ostvariti ovaj cilj“ kazao je Spasović.

Mladi radnik 1926 se trenutno takmiči u Srpskoj fudbalskoj ligi Zapad i zauzima 8 poziciju na tabeli.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend