Sport

Sloga iz Lučice apsolutni prvak Gradske fudbalske lige

Na Gradskom stadionu u Požarevcu odigrana je utakmica za apsolutnog prvaka Gradske fudbalske lige Požarevac. U ovoj utakmici su se sastale ekipa Sloge iz Lučice, prvak GFL grupa “Dunav” i Vihora iz Maljurevca, prvak GFL grupa “Mlava”.

Pred oko 10,00 gledalaca ove ekipe odigrale su jednu atraktivnu utakicu sa dosta golova. Ekipa Sloge iz Lučice je važila je za blagog favoria,t ali prvi gol na utakmici postigli su igrači Vihora. U 12. minutu utakmice iz skraćenog kornera lopta je poslata u šesnesterac Sloge. Najviši u skoku bio je igrač Vihora Antonić koji je doveo svoju ekipu u vođstvo. Posle primljenog gola ekipa Sloge krenula je agresivnije ka golu Vihora. Njihova ofanziva se isplatila kada je u 17. minutu kada je igrač Sloge Budimirović uspeo da izjednači rezultat. Do kraja poluvemena nekoliko šansi imale su obe ekipe ali nije došlo do promene rezultata.

Na početku drugog poluvrena ekipa Sloge krenula je sa napadima ka golu Vihora. U 53. minutu utakmice igrač Sloge Vladimir Simić je sjajno prošao kroz sredinu, nakon što se oslobodio čuvara uspeo je da uputi šut ka golu Vihora. Golaman Maljurevčana Bura nije uspeo da zaustavi ovaj šut pa je ekipa Sloge povela sa 2:1. Posle datog gola ekipa Sloge je nastavila sa napadima ka golu Bure. Novi gol Sloga je postigla u 69. minutu. Kapiten Sloge Mirković je odlično prošao po desnoj strani. On je uspeo da loptu pošalje u šesnesterac ekipe Vihora. Lopta dolazi do rezerviste Sloge Antonića koji bez problema šalje loptu u mrežu I time dovodi svoj tim u vođstvo od 3:1. Posle datog trećeg gola ekipa Sloge je stala u igri I posvetila se čuvanju rezultata. Ekipa Vihora je pokušala da smanji rezultatsku prednost ali nije imala snage. Publika na Gradskom stadionu videla je još jedan gol na utakmici. Auto gol u 88 minutu postigao je igrač Sloge Ristić pa je Vihor smanjio rezultat sa 3:2. Ekipa Vihora nije uspela da uvede utakmicu uvede u neizvestnu završnicu pa je meč završen sa 3:2 u korist Sloge iz Lučice.

Sloga iz Lučice je pored titule apsolutnog prvaka Gradskog fudbalskog lige Požarevac izborila plasman u Međuopštinska ligu grupa “Dunav”. Podsetimo da je Slogi ovo druga utakmice za apsolutnog prvaka pošto su prošle godine  izgubili od ekipe Stiga iz Beranja. Ekipa Vihora odlazi u baraž za popunu Međuopštinske lige gde će se sastati sa ekipama iz fudbalskih saveza Velikog Gradišta I Kučeva.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend