Sport

Sloga na Partizan u Kupu Srbije

U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, u prisustvu predstavnika svih klubova, koji su se plasirali u drugu rundu takmičenja, žrebom su određeni parovi osmine finala KupaSrbije.

Sloga iz Petrovca na Mlavi, dobila je najtežeg mogućeg protivnika ekipu Partizana iz Beograda. Utakmice osmine finala Kupa Srbije na programu su 29. oktobra. Sloga će utakimicu osmine finala Kupa Srbije odigrati na stadionu Partizana.Tokom jeseni odigraće se i mečevi četvrtine finala, a dve polufinalne i finalna utakmica će se igrati sledeće godine.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend