Sport

Sloga počela pripreme za nastavak sezone

Fudbalski klub Sloga iz Petrovca na Mlavi počeo je pripreme za nastavak sezone.

Treneru Draganu Djordjeviću na pripreme se javilo 24 igrača. Na početku priprema igračima se pored Đorđevića, obratio i predsednik Božić koji je igračima poželeo puno sreće u pripremama i narednoj polusezoni i naglasio da upravni odbor kluba nije zadovoljan rezultatima iz jesenjeg dela i da očekuje da se sve nadoknadi u prolećnom delu, koji je uvek teži od jesenjeg.

Trener Đorđević je ukratko izneo program prirpema. Do petog februara treniraće se u Petrovcu na Mlavi, a od 5. do 15 ferbruara u planu je odlazak na pripreme, ukoliko finasijska situacija to dozvoli, i finiš priprema će takođe biti odrađen u Petrovcu.

Sloga je prvi deo šampionata završila na desetom mestu na prvoligaškoj tabeli. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend