Sport

Sloga savladala Metalac

Fudbaleri Sloge su prekinuli seriju poraza nakon što su pred svojom publikom savladali Metalac iz Gornjeg Milanovca sa 2:0.

Pred 800 gledalaca Sloga je od prvog minuta odigrala agresivno i uspela da preko sjajnog Lepojevića povede u 58. minutu. Posle vodećeg gola Petrovčani nisu smanjivali tempo i to im se isplatilo kada je najbolji strelac Sloge Stojanović u 69. minutu savladao Zogovića sa konačnih 2:0.

Sloga iz Petrovca na Mlavi trenutno zauzima 7. mesto na tabeli Prve fudbalske lige Srbije. U sledećem kolu Sloga gostuje Kolubari u Lazarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend