Sport

Slogi samo bod u Lazarevcu

U utakmici 23 kola Prve fudbalske lige Srbije, Sloga iz Petrovca na Mlavi igrala je nerešeno u Lazarevcu protiv ekipe Kolubare 3:3.

Prvi gol na utakici postigao je domaćin preko Čadikovskog u 24 minutu. Ipak Sloga je ubrzo i izjednačila strelac za Petrovčane bio je Djordjević. Kada se mislilo da će se na odmor otići sa nerešenim rezulratom, igrač Kolubare u 41 minutu uspeo je da savlada Rankovića i dovodi  Kolubaru u vodjstvo sa 2:1.

Početak dugog poluvremena donelo je dosta uzbudjenja. Sloga je krenula agresivno prema golu domaćina. Sloge je uspela da izjednači u 51 minutu iz kaznenog udarca. Strelac je bio Stojanović. Posle gola sloga je nastavila sa napadima želeći sva tri boda. U 75 minutu Sloga dolazi u vodjstvo prvi put na utakmici, kada je raspoloženi Tripković uspeo da savlada golmana Kolubare.

Kolubara je uspela da ostane ne poražena, jer je u 87 minutu kada je rezervista Lazarevčana Krstić uspeo da izjednači rezultat na 3:3.

Sloga je se sa ovim bodom na 8 mestu prvoligaške tabele. U sledećem kolu Sloga dočekuje Slobodu iz Užica.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend