Sport

Smederevci zadovoljni sve boljim igrama

Trener fudbalera Smedereva Aleksandar Janjić rekao je posle remija (0:0) sa Novim Pazarom u Požarevcu da je utakmica bila teška, a da je rezultat bio bitan i jednoj i drugoj ekipi.

„Utakmica je bila veoma teška, rezultat je bio bitan i jednoj i drugoj ekipi. Igrali smo protiv organizovanog tima, koji je odigrao čvrst meč. Hteli smo da pobedimo, imali smo jednu stopostotnu priliku, a neke situacije smo mogli bolje da rešimo, međutim nismo uspeli“, rekao je Janjić agenciji Beta posle meča

Smederevo posle četiri odigrane utakmice ima tri nerešena rezultata i jedan poraz uz gol razliku 0:5.

„Raduje to što se polako stabilizujemo kao ekipa, ne primamo gol. Problem je što još nismo postigli gol u četiri kola i kada budemo imali malo bolji završni pas uspećemo u tome. Fali nam pogodak, jer smo rešili problem defanzive, ne računajući onaj meč kada smo primili pet golova“, kazao je Janjić.

Smederevo je dočekalo Novi Pazar u Požarevcu, pošto teren na njihovom stadionu nije spreman za igru.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend