Sport

Srbija se pobedila na Maksimiru

Fudbalska reprezentacija Srbije oprostila se od SP u Brazilu, porazom na Maksimiru od Hrvatske – 2:0.

Hrvati su oba gola dali u prvom poluvremenu, posle početničkih grešaka srpskih fudbalera, strelci su bili Mandžukić u 22. i Olić u 39. minutu.

Neočekivana postavka Siniše Mihajlovića obila se o glavu našem timu, koji se razigrao tek u drugom delu, kada je propustio tri stopostotne prilike. Hrvati nisu igrali preterano dobro, ali su iskoristili šanse i rutinski pobedili.

Hrvatska: Pletikosa, Ćorluka, Šimunić, Strinić, Srna, Modrić, Kovačić, Rakitić, Kranjčar (63′ Vida), Olić (80′ Vukojević), Mandžukić. 

Srbija: Brkić, Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov, Radovanović, Ignjovski (76′ Petrović), Stevanović (57′ Tadić), Tošić, Đuričić, Šćepović (9′ Đorđević).

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend