Sport

Stevan Nađfeji novi predsednik košarkaškog kluba „Požarevac“

KK „Požarevac“ je u utorak 5. februara održao redovnu sednicu Skupštine Kluba.

Na sednici je usvojen finansijski izveštaj za 2018. godinu. Pored toga došlo je i do kadrovskih promena na čelu Kluba. Naime, Predsednik Darko Milojević je iz razloga lične prirode, kao i sopstvenih privatnih poslovnih obaveza podneo ostavku i poželeo uspešan rad novom predsedniku Kluba. Za novog predsednika je izabran naš proslavljeni košarkaš Stevan Nađfeji.

Bio je član mlađih reprezentativnih selecija Jugoslavije krajem devedesetih godina. Sa juniorskom reprezentacijom Jugoslavije je osvojio bronzanu medalju na evropskom prvenstvu 1996. godine. Sa mladom reprezentacijom je osvojio zlato na evropskom prvenstvu 1998. godine u Italiji.

Stevan je seniorsku karijeru je započeo u Beobanci za koju je nastupao četiri sezone, da bi nakon toga odigrao veoma dobru sezonu u Radničkom sa Crvenog krsta. To ga je preporučilo Partizanu sa kojim potpisuje ugovor 2001. godine. Godine 2002. potpisuje za ruski Ural gde je imao odličnu sezonu. Najbolji utisak je ostavio u grčkim klubovima gde je igrao gotovo 10 sezona. Sa Marusijem je igrao i Evroligu u sezoni 2009/10, kada su se plasirali u TOP 16 fazu. Jednu sezonu je proveo u Igokei sa kojom je igrao Jadransku ligu, da bi nakon toga igrao za Panionios i Kolosos sa Rodosa. Igračku karijeru završio je u beogradskom Dinamiku, gde se godinu dana bavio i trenerskim poslom.

Plan novog Predsednika za ovu sezonu je opstanak u ligi, a za narednu sezonu ambicije su daleko veće. Napad na prvo mesto i plasiranje Kluba u viši rang, kao i stabiizacija Kluba kako u igračkom, tako i u finansijskom smislu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend