Sport

Stojanović doneo pobedu Mladom radniku (VIDEO)

Mladi radnik 1926 je u sklopu 26. kola Srpske fudbalske lige Zapad u Požarevcu ugostio tim Jošanice iz Novog Pazara.

Prvo poluvreme donelo je mahom igru na sredini terena bez izglednijih šansi na obe strane. U drugom poluvremenu inicijativa je bila na strani Mladog radnika 1926 koji je imao u tom periodu vuše od igre. Ređale su se šanse ispred gola Jošanica ali bez postignutog pogotka. Najbolje šanse za gol imali su Janković i Spasić koji nisu bili precizni. Posle jedne propuštene šanse ekipa Jošanice je mogla da povede preko Semina Smajlovića koji je uputio preczan šut prema golu Požarevljana. Na sreću golman Mladog radnika Savić bio je oprezan pa je uspeo da zaustavi šut. Pred kraj utakmice trener domaćina Andrije Ferlež je u u igru ubacio Ivana Stojanovića koji je u 80 minutu utakmice uspeo da prodje po desnoj strani i uspešno savlada golmana Jošanice Jasmina Koča i tako dovede Mladi radnik u vodjstvo. Do kraja utakmice Požarevljani su vešto čuvali prednost pa je utakmica završena rezultatom od 1:0.

Posle ove pobede Mladi radnik 1926 se nalazi na 8. mestu na tabeli sa osvojenih 35 bodova. U sledećem kolu Požarevljani putuju Mihajlovac gde će se sastati sa ekipom Proletera.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend