Sport

Sve bliži dnu tabele

Partizan je ostvario i deseti trijumf u Viner štetiše Super ligi, čime je ponovio podvig od prošle sezone. Za obaranje rekorda i najbolji start u prvenstvu biće im potreban trijumf u narednom kolu, kad igraju večiti derbi protiv Crvene zvezde.

Osim u prvom setu, Partizan je bio dominantan. Bili su Požarevljani ravnopravni na startu meča, sve vreme su bili u igri, ali su posle velike borbe izgubili sa 25:23.

U naredna dva perioda crno-beli su pojačali ritam, a mladi sastav gostiju to nije mogao da isprati. Partizan je u drugom setu odmah stavio do znanja rivalu da se neće kockati, poveo je sa 8:1, a do kraja gosti su dobro prošli – 25:16.

Sličan rasplet imao je i treći set. Ovoga puta je Partizan brzo došao do deset poena prednosti (16:6), a potom je samo rutinski priveo posao kraju. Na taj način crno-beli će 2015. godinu dočekati kao lideri na tabeli, dok je Mladi radnik pao na devetu poziciju, koja na kraju sezone vodi u plej-aut.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend