Sport

Težak poraz košarkaša Požarevca u Arilju, večeras protiv ekipe Crnokose

U okviru 15. kola Prva regionalne lige grupa Zapad ekipa Košarkaškog kluba Požarevca gostovala je lideru prvenstva timu Klika iz Arilja. Ekipa Klika nadigrala je Požarevljane i zasluženo slavila sa 82:63.

Požarevljani su pružili otpor lideru samo u prve dve četvrtine. Ostatak utakmice je protekao u dobroj igri domaćih košarkaša. Utakmicu je obeležila i teška povreda jednog od najboljih igrača Požarevca Slobodana Lalića.

U narednom XVI kolu ekipa Požarevca ugostiće ekipu Crnokose iz kosjerića. Utakmica se igra u petak 31. januara sa početkom u 18 časova u Sportskom centru Požarevac.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend