Sport

Tradicionalne pripreme u Ivanjici

Gimnastičari kostolačkog „Partizana“ i ove godine su bili na pripremema u Ivanjici. Devojčice i dečaci školskog i predškolskog uzrasta proveli su desetak dana u prijatnom planinskom ambijentu, trenirajući vredno za predstojeća takmičenjima.

Sa mladim sportistima bili su treneri Dušan Marović, Nikola Najdovski, Nevena Samailović i Danilo Đorđević. Osim uobičajenih gimanstičkih treninga, redovno su organizovane i posete bazenu.

Trener Nikola Najdovski zadovoljan je ostvarenim učinkom na pripremama a mladi sportisti su vredno vežbali:

– Utisak je odličan, deca su naporno radila, kako bi podigla nivo fizičkih sposobnosti i time što lakše savladala nove elemente, koje treba ubaciti u sastav vežbi za naredno takmičenje. Deca su imala dnevno dva treninga i dva odlaska na bazen, devojčica tiče savršeno plivaju a kod dečaka je bilo dvojica neplivača, ali su poslednjeg dana uspeli da preplivaju bazen.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend