Sport

Treći vezani poraz Požarevljana (VIDEO)

Fudbalski klub Mladi radnik 1926 je u 9.kolu Srpske fudbalske lige Zapad putovao u Bogatić gde se sastao sa ekipom Mačve.

Požarevljani nisu uspeli da prekinu niz poraza pošto je ekipa Mačve savladala ekipu Mladog radnika sa 2:0. Golove za domaću ekipu Mačve postigli su Obradović u 23. i Janković 79. minutu utakmice. Ovim porazom ekipa Mladog radnika 1926 je zauzela poslednje mesto na tabeli sa osvojenih 5 bodova i sa skorom od 1 pobede, 2 nerešene utakmice i 6 poraza.

Ekipa Mladog radnika će u sklopu 10. kola ugostiti tim Sloge iz Požege. Utakmica se igra u subotu 5. oktobra od 15h na Gradskom stadionu u Požarevcu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend