Sport

U nedelju Prvenstvo Srbije u ciklokrosu

Biciklistički savez Srbije i opština Veliko Gradište organizuju Prvenstvo Srbije u ciklokrosu na Srebrnom jezeru, u nedelju 24. januara.

Start trke je kod teniskih terena, u 11 sati.

Za medalje se takmiče kategorije mlađi kadeti, kadeti, juniori, U-23 i seniori, a pravo učešća imaju svi registrovani takmičari sa licencom za 2016. godinu.

Nagrade se dodeljuju za tri prvoplasirana takmičara u svakoj kategoriji, a proglašenje pobednika održaće se po završetku takmičenja u restoranu “Dunavski cvet“.

Trka se vozi po pravilima UCI i BSS i propozicijama trke na kružnoj stazi, dužine kruga od 1.800 metara, i kombinovane konfiguracije (asfaltnog dela, zemljanog puta i veštačkih prepreka).

U slučaju da 24 sata pre starta dnevna prognozirana temperatura po RHMZ bude ispod -5˚C takmičenje se neće održati.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend