Sport

Uspeh Kostolačkih stonitenisera na turniru u Jagodini

STK „Extreme Spin“ iz Jagodine organizovao je prvo otvoreno prvenstvo grada u stonom tenisu pod nazivom „Zlatni Reket Jagodine“ na kome je učestvovalo preko 200 takmičara iz cele Srbije u svim kategorijama.

Na ovom otvorenom turniru i Kostolac je imao svoje predstavnike. Iako je kostolačka ekipa „Rudara“ bila malobrojna, postigla je izuzetan uspeh. U konkurenciji kadeta učestvovalo je 50 igrača. U toj kategoriji, Kostolčanin Stefan Đorđević, stigao je do četvrtfinala ostvarivši šest dobijenih partija. Takmičenje u Jagodini Stefan je završio na petom mestu izgubivši od pobednika turnira Smiljkovića iz Kruševca.

 Drugi naš kadet Nikola Bundalo takođe je postigao dobre rezultate kvalifikovavši se u šesnaestinu finala. Najveći uspeh postigao je veteran Dobri Ivanović koji je Kostolcu doneo bronzanu medalju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend