Sport

Uspešan start

Na otvaranju Prve ženske rukometne lige Srbije – grupa centar, ekipa ŽRK Požarevac je kao domaćin savladala ekipu Mladog radnika iz Radinca sa 18:17.

Od prvog minuta rukometašice Požarevca bile su u vođstvu. Gošće su uspele samo do rezultata 3:3 da pariraju igračicama Požarevca. Onda Požarevljanke pojačavaju ritam i prelaze u vođstvo. Igračice Požarevca dobijaju prvo poluvreme sa 12:8.

U drugom poluvremenu gošće iz Radinca zaigrale su agresivnije I polako stižu prednost požarevljanki. Nakon sto je ekipa Mladogr radnika prišla na 14:13, Požarevac je zaigrao angažovanije u odbrani I polako privode utakmicu kraju, koja je završena rezultatom od 18:17.

U drugom kolu ŽRK Požarevac dočekuje ekipu ŽRK Voždovac 1955 iz Beograda. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend