Sport

Uspesi omladinske škole Fudbalskog kluba Železničar

Omladinske ekipe FK Železničar iz Požarevca zabeležili su tek završenoj sezoni značajne uspehe.

Pioniri su osvojili prvo mesto u Braničevskoj okružnoj ligi. Zoran Ristić direktor omladinske škole popularnog Ekspresa je rekao da da ovakva takmičenja razvijaju spotski i kolektivni duh.

„Zahvalnost dugujem i našim igračima 2006/07 godište koji su izneli prvi deo sezone, jep u tom periodu kao novoosnovana škola nismo imali dovoljno pionira pa su ih oni dostojno zamenili, tako da i oni imaju velikog udela u ovom uspehu. Od ove sezone očekujemo od Fudbalskog saveza Požarevca da organizuje ligu petlića i predpetlića po uzoru na FSBO, koja je prošle godine krenula i iz nekog razloga se prestalo sa takmičenjem. Od sledeće je sezone u planu da se prijavi selekcija kadeta u Fudbalski savez zapadne Srbije“ naglasio je Ristić.

Trenutno škola broji oko 60 mališana razvrstanih po kategorijama kadeti, pioniri, predpetlići, petlići i oni najmlađi rođeni u periodu od 2010. do 2014. godine. Ristić se za pomoć oko afirmacije kluba posebno zahvalio roditeljima polaznika škole.

Za mališane koji žele da se oprobaju u „najvažnijoj sporednoj stvari na svetu“ poziv je otvoren. Više informacije na broj: 062/ 570 – 191.

Takođe je odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza regiona zapadne Srbije dečaci rođeni 2003. i 2004.  će se sledeće sezone takmičiti u Drugoj kadetskoj ligi podunavsko-šumadijske grupe, a dok će dečaci 2005.i 2006. godište, kojima će biti pridodati dečaci rođeni 2007.godine ući u Podunavsko-šumadijsku ligu za pionire.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend