Sport

Vojvodina pala u Požarevcu

U poslednjem meču četvrtog kola Viner štetiše Super lige Mladi radnik je savladao Vojvodinu NS seme posle pet setova i čak 122 minuta igre sa 3:2 (25:19, 23:25, 25:22, 19:25, 15:13).

Možda su domaći mogli i više od minimalnog trijumfa, ali su posle dobijenog prvog, šansu propustili u drugom setu.

Vodio je tada Mladi radnik sa 16:13 na drugom tehničkom tajm-autu, imao i dva poena viška u završnici (21:19), ali su se gosti predvođeni iskusnim Brankom Roljićem izvukli i stigli do izjednačenja.

Nije to pokolebalo domaće, koji su bili u gotovo istoj situaciji u trećem periodu. Vojvodina je bila sjajna u četvrtom periodu, gosti su vrlo lako izborili taj-brek, treći ove sezone.

I treći put nisu imali snage da meč privedu kraju u svoju korist. Posle Ribnice i Radničkog, i Mladi radnik je nadigrao Vojvodinu sa 3:2.

Najbolji poenter meča bio je Petar Petrović (23), ali je junak trijumfa bio Davor Brčić (17), koji je imao sjajnu realizaciju napada. Sa druge strane, Veselinović je bio najbolji sa 14 poena, a pratili su ga Roljić (13), Čubrilo (11) i Mrdak (9).

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend