Sport

Završio sam sa fudbalom

Iako se u utorak pojavila informacija da bi Mateja Kežman mogao da se vrati na teren i zaigra za Smederevo, sjajni centarfor je to demantovao.

Naprovit, nekadašnji reprezentativac iznenađen je izjavom Žarka Pavlovića da je dogovor sa njim blizu realizacije.

„To su možda nečije želje, ali su nerealne. Za mene je igranje fudbala zatvorena knjiga i sigurno neću obući ničiji, pa ni dres Smedereva“, ističe Kežman.

Nekadašnji centarfor Partizana, PSV-a, Čelsija, Atletiko Madrida, Fenerbahčea, PSŽ-a, Zenita i Bate Borisova ponudio je i argumente u tvrdnji da se neće predomisliti.

„Pre nekoliko meseci u želji da pomognem fudbalerima na ovim prostorima, osnovao sam agenciju „Football–identity“. Zbog posla nekad i dva puta nedeljno putujem u inostranstvo i sve i da hoću da igram, ne bih mogao“, zaključio je Kežman glasine o povratku na teren.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend