Sport

Zbog dugovanja prema Sportskom centru, odbojkaši primorani da treniraju u Kostolcu

Zbog dugovanja za iznajmljene termine u Sportskom centru Požarevac, od nove godine odbojkaši Požarevačkog Mladog radnika su primorani da treniraju u Kostolcu.

Na današnjoj konferenciji za novinare pomoćni trener Požarevačkog odbojkaškog superligaša Ivan Blagojević napomenuo je da tim od nove godine trenira jednom dnevno u Kostolcu. Kako je Blagojević naveo problem je nastao zbog neplaćenih računa za iznajmljene termine. Ipak kako je rečeno na konferenciji problem će se rešiti u najkraćem roku.

Direktor SC Požarevac Nenad Mitić napomenuo  je  da ukupan dug svih zakupaca termina prema sportskom centru iznosi oko milion i šesto hiljada dinara. Zbog toga je sportski centar primoran da uskrati termine dužnicima. Ipak, kako navodi Mitić, sportski centar će dozvoliti reporgram dugova samo ako se deo dugovanja plati.  

Ipak dugovanje OK Mladi radnik neće predstavljati problem da oni svoju prvenstevnu odigraju u Sportskom centru Požarevac.  Odbojkaši će u subotu  od 19 časova ugostiti Spartak iz Ljiga. 

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend