Sport

Zbog nevremena odložena utakmice između Mladog radnika i Proletera

Zbog jakog nevremena koje je juče zadesilo Požarevac odložena je utakmica poslednjeg kola Srpske fudbalske lige Zapad između Mladog radnika 1926 i Proletera iz Mihajlovca.

Ova dva tima su trebali da se sastanu u sredu od 17:30h, ali zbog poplavljenog terena i ostalih prostorija na Gradskom stadionu utakmice je odložena.

Novi termin utakmice je danas od 17:30h na Gradskom stadionu. Kako navode iz Kulturuno – sportsko centra Požarevac teren je osposobljen za igru dok se do početka utakmice očekuje da će biti spremne i ostale prostorije na stadionu.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend