Sport

ŽFK Požarevac osvojio tri boda u gostima

Fudbalerke fudbalskog kluba Požarevac, donele su sva tri boda sa gostovanja iz Novog Bečaja, gde su pobedile istoimeni ženski fudbalski klub rezultatom 4:1.

Do gola prve su došle igračice domaćina i pogotkom Nikolićeve u poslednjem minute prvog poluvremena povele sa 1 : 0. U nastavku požarevljanke su došle do ubedljive pobede golovima Sandre Cako u 50 i 55 minutu, Vukovićeve u 84 i Đorđevića u 89 minutu.

Požarevljanke su nastupile u sastavu: Mijailović, Virijević, Mitrović, Đalović, Đuričić, Večerina, Starčević, Ilić, Trajković, Cako i Vuković.

U sledećem kolu u goste fudbalerkama ženskog fudbalskog kluba Požarevac dolazi jedan od pretendenata na prvo mesto – fudbalerke „Napretka“ iz Kruševca.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend