Sport

Zita Kačar i Elzan Bibić pobedili na 55. uličnim trkama

U četvrtak održane su 55. ulične trke „Gradn Prix Požarevac 2018.“ Učesnici uličnih trka bila su deca od predškolskog uzrasta do 8. razreda. Takođe ateltičari iz cele Srbije i inostranstva takmičili su se i u muškim i ženskim kategorijama omladinaca, juniora i seniora. Oržana je i trka rekreativaca.

Odsustvo višegodišnje šampionke trke u Požarevcu Amele Terzić iskoristila je Zita Kačar iz Mađarske, koja je osvojila ovogodišnju trku u  konkurenciji seniorki. Drugo mesto osvojila je Marija Stambolić dok je treća kroz cilj prošla Amra Terzić. U konkurenciji juniorki prvo mesto prošla je Sajma Murić, drugo mesto osvojila je Lenka Nikolić dok je treća kroz cilj prošla Tamara Radim.

U seniorskoj konkurenciji neprikosnoven bilo je Elzan Bibić koji je osvojio ovogodišnju uličnu trku. Drugo mesto osvojio Ivo Baladanov iz Bugarske dok je treće mesto osvojio Nelson Cerotic iz Kenije. U juniorskoj konkurenciji prvi kroz cilj prošao Miloš Milojević, drugo mesto osvojio je Belmin Miranović dok je treće mesto osvojio Nikola Atanasijević.

Pored medalja i diploma osvajači prvih pet mesta u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji osvojili su i novčane nagrade.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend