Srbija

Danas: Srušen samo jedan sprat na objektu na Pančićevom vrhu

Iz Nacionalnog parka Kopaonik potvrđeno je za dnevni list Danas da su do sada skinuti crep, da je razmontirana krovna konstrukcija, kao i deo stolarije na objektu na Pančićevom vrhu, za koji je pre skoro dve godine Ministarstvo građevinarstva naložilo rušenje, navodi list.

„Rušenje ili demontažu objekta na Pančićevom vrhu vrši investitor u sopstvenoj režiji. Iako svi korisnici prostora u Nacionalnom parku Kopaonik imaju obavezu da pre izvođenja bilo kakvih radova o istim obaveste i Upravu nacionalnog parka, investitor to nije učinio“, ističu iz tog nacionanog parka.

Mediji navode da je vlasnica tog objekta Snežana Mitković inicirala da se crep skine, kao i da se to dogodilo „još polovinom oktobra“.

Danas podseća da taj objekat trenutno nema krov, kao i da je sa prozora na trećem spratu skinuta stolarija, ali da prizemlje i prva dva sprata još uvek nisu srušeni.

Nelegalna gradnja tog objekta počela je godinu dana pre nego što je u januaru 2018. godine Ministarstvo građevinarstva donelo odluku o rušenju, ali radovi nakon toga nisu prekinuti.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend