Srbija

Djukić-Dejanović ne isključuje povezanost nereda

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Djukić-Dejanović izjavila je u sredu da ne isključuje mogućnost da iza nereda u Beogradu zbog Parade ponosa i na fudbalskoj utakmici u Djenovi stoje isti "kreatori".

"Ne mogu isključiti povezanost kreatora jednog i drugog dogadjaja. Istraga će tu dati konkretan odgovor", kazala je ona novinarima u Podgorici nakon razgovora s predsednikom crnogorske skupštine Rankom Krivokapićem.

Ona je rekla da je zabrinjavajuće to što su "ne samo u Srbiji nego i u regionu, nezadovoljni instrumentalizovani od odredjenih mračnih političkih" krugova.

Djukić-Dejanovićeva nije, medjutim, mogla da konkretizuje o kojim je "mračnim političkim krugovima" u Srbiji reč, već je samo dodala da je to predmet istrage nadležnih državnih organa.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend