Srbija

Država nema novca da plati komunalije

Predsednik Republike Boris Tadić rekao je u ponedeljak da je Predsedništvo Srbije platilo dug za komunalije i naveo da se loše oseća što je za neplaćene račune čuo u medijima.

"Država nema novca i zato ne plaća svoje komunalije", rekao je Tadić odgovarajući na pitanje novinara u Beogradu posle promocije početka rada komunalne policije u osam gradova u Srbiji.

Predsednik Srbije je naveo da je srpska ekonomija slaba i da će sa stručnom službom Predsedništva Srbije razgovorati o problemu plaćanja računa.

Tadić je zahvalio medijima što su podsetili i kritikovali državne institucije zbog dugovanja za komunalije. Televizija B92 objavila je u petak da najvažnije državne institucije – Vlada, Skupština i Predsedništvo ne plaćaju račune za komunalne usluge i da za struju, grejanje i vodu duguju 210 miliona dinara.

Avatar

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend