Srbija

Državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva pušten iz pritvora

Državni sekretar Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastukture Miodrag Poledica je nakon policijskog zadržavanja posle tri dana pušten iz pritvora.

Poledica je u ponedeljak uhapšen zajedno sa još četiri osobe zbog sumnje za izvršenje krivičnih dela zloupotreba službenog položaja i zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom.

Zbog ovih navoda, Poledica je saslušan kod tužioca. On je tom prilikom negirao optužbe koje mu se stavljaju na teret.

Tužioc Mira Ilić je navela da u njegovom slučaju nema elemenata krivičnog gonjenja

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je povodom hapšenja Poledice izjavila da za sada nema nijedan razlog da poveruje da je uhapšeni državni sekretar Ministarstva Miodrag Poledica umešan u radnje koje mu se stavljaju na teret.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend