Srbija

Fabrika Tetra Pak najbolja u Evropi

Prema oceni Japanskog instituta za uvodjenje totalnog kvaliteta, najmerodavnije institucije u svetu za ove analize, Fabrika Tetra Pak u Gornjem Milanovcu proglašena je za nabolju u Evropi.

Dodeljena joj je Specijalna nagrada za konzistentnu primenu sistema za unapredjenje proizvodnje, kao jedinoj u sistemu Tetra Pak grupe na Evropskom kontinentu, koja posluje u 170 zemalja, saopšteno je u Gornjem Milanovcu.

U obrazloženju se ističe da srpska fabrika konstantno radi na kvalitetu proizvodnje i beleži stalni porast. Prošle godine proizvedeno je 1,7 milijardi standardnih paketa, što nikada do sada nije postignuto.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend