Srbija

FSS dao imena istražnim organima

Tomislav Karadžić nije saopštio ime mogućih organizatora nereda u Đenovi, ali kaže da je rekao istražnim organima koji to proveravaju.

Iako to bilo najavljivano, konferencija za novinare predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića ipak nije dala nova objašnjenja.

On je rekao da je svoja saznanja preneo istražnim organima i da oni sada to istražuju. Takođe je najavio i da će derbi biti odigran u zakazanom terminu i pred publikom.

A huligani iz Srbije koji su uhapšeni u Đenovi, saslušani su danas pred italijanskim sudom. Optuženi Ivan Bogdanovi rekao je da su neredi na stadionu bili usmereni protiv Fudbalskog saveza Srbije i da nemaju veze s politikom. Više o tome čitajte u posebnoj vesti.

Istovremeno, ministarka pravde Snežana Malović kaže da se nada da će uhapšeni u Italiji biti izručeni Srbiji i obećava efikasnije postupke u slučajevima nasilja na sportskim događajima.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend