Srbija

Istraga protiv 71 lica, 66 zadržano u pritvoru

Viši sud u Beogradu pokrenuo je do danas istragu protiv 71 lica zbog nasilničkog ponašanja tokom nereda u nedelju u Beogradu...

Viši sud u Beogradu pokrenuo je do danas istragu protiv 71 lica zbog nasilničkog ponašanja tokom nereda u nedelju u Beogradu, od kojih je za njih 66 odredjen pritvor do mesec dana.

U saopštenju Višeg suda navodi se da je istražni sudija saslušao 71 privedeno lice i protiv njih doneo rešenje o sprovodjenju istrage zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu.

Takodje, istražni sudija je protiv 66 osumnjičenih lica doneo rešenje o odredjivanju pritvora do mesec dana, dok su ostali osumnjičeni pušteni da se brane sa slobode, piše u saopštenju.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend