Srbija

Jeremić: Razlike medju istinskim opozicionarima sada nebitne

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je spreman da saradjuje sa svim istinskim opozicionarima, jer iako postoje razlike medju njima, one su danas gotovo nebitne u odnosu na razlike izmedju njih i vlasti u Srbiji.

Jeremić je u razgovoru za portal Sputnjik, na pitanje ko mu je bliži predsednik Pokreta slobodnih gradjanja Saša Janković ili predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović, rekao da ih obojicu poznaje i da su mu to prijatelji „medju kojima postoje velike razlike“.

„Postoje razlike i izmedju mene i njih, ali u ovom trenutku su te razlike nebitne, u odnosu na razlike koje postoje izmedju nas i vlasti. To ne može da se uporedjuje“, istakao je Jeremić.

Boom93 Redakcija

Svojim odgovornim i profesionalnim radom redakcija Boom93 poštuje novinarske i profesionalne kodekse dajući svoj doprinos ostvarivanju javnog interesa u oblasti informisanja putem istinitog, nepristrasnog, pravovremenog i potpunog informisanja građana o svim važnim pitanjima značajnim za javnost. Stečeni kredibilitet se zasniva na objektivnosti, nezavisnoj uređivačkoj politici, odbrani javnog interesa, poštovanju novinarskih kodeksa i poverenju građana koje se gradi više od 28 godina.

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste komentarisali

Vaš komentar

Send this to a friend